Primary Navigation

Seattle Backyard Creates Community

 

Through the garden trellis

Through the garden trellis

 

 

The landlord of this multi-unit property wanted to create an inviting outdoor community space for her tenants to enjoy. We designed an overall master plan for the entire back yard that included multiple seating areas.  The main dining area is located under the arbor with a smaller, more intimate seating area located back along the updated garage.

This is a multi-phase project that began with the installation of the main flagstone patio, arbor and plantings by Pacifica Landscape Services.  The garage was rebuilt by Cobalt Construction to accommodate parking and future studio.  Electrical in the garage was upgraded by Exact Electric.

aoverview-before Waiting for the plants! aoverview-after